okt 032012
 

Toen de ransuilen zich gisteravond aankondigden, was ik bezig iets nieuws te proberen. Ik had het allemaal willen fotograferen, maar dat schoot er een beetje bij in.

  • 4 filets van wilde zeebaars (samen ongeveer een pond) – met of zonder vel
  • 1 limoen in schijfjes
  • 4 bosuitjes in ringetjes
  • scheutje lichte sojasaus
  • 2à 3 eetlepels zelf gemaakte harissa
  • bananenblad (te krijgen uit de diepvries van de toko).

Pakketjes maken en in de oven op 220 graden (een half uur). Opgediend met Sajour Loddeh, gefrituurde tofu en witte rijst.

Recepten:

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)