jul 212012
 

Met een aardig commentaar hier onder kun je een paar fraaie Mr Ooijer boekenleggers verdienen. De boekenleggers zijn reuze handig in kookboeken waar je drie recepten tegelijk uit wil maken en die maar één leeslintje hebben. Verder zijn ze echt leuk om te hebben, want welke blog heeft een eigen boekenlegger?! Wij dus.

De trekkingen worden 31 juli verricht door een random generator die ik heb geschreven en die de fraude van Stapel imiteert. Hoe die werkt – dat houd ik uiteraard nog een beetje geheim…

  7 Responses to “Boekenlegger”

  1. Oh, wat leuk, om een eigen boekenlegger van je eigen weblog te hebben! En wat lijken ze moóóí!
    Ik ben gek op mooie boekenleggers en heb er een lade vol van, liefst in drievoud: eentje om te gebruiken todat-ie versleten is, (en ik lees veel, dus dat gaat snel), één om te bewaren en één “als reserve” voor Je-weet-maar-nooit, hi,hi…
    Van deze unieke word ik ook heel blij.

    De random generator die jij hebt geschreven en die de fraude van Stapel imiteert, intrigeert me nog meer. Niet zozeer het maken van een random generator, want da’s niet zo ernstig moeilijk, maar wel eentje die de fraude van Stapel in een model vast kan leggen? Ach, ben zelf uit het vakgebied van Stapel, en je hebt gelijk, dat is welzeker te imiteren. Gelijk heb je, dat je de werking daarvan nog een beetje geheim houdt ;-).

    Ik hoop dat je nog heel veel (kook-)boeken gaat lezen met deze speciale boekenlegger erin en wens je toe dat je een keer in de trein zit (silence-coupé natuurlijk), of op een rustig terrasje en dan plotseling iemand ziet die zijn/haar boek gemarkeerd heeft met een boekenlegger van “Mr.Ooijer blogt”.
    Of dat er plots een bloedmooie – of gewoon charmante- vrouw tegenover je zit, die in de zwoele zomerhitte die we tot nu toe in dit landje moeten ontberen een waaier openvouwt om zich koelte toe te wuiven met , zoals op je foto, een waaier die blijkt te bestaan uit deze boekenleggers.

    Groet,
    sanne

  2. Dat lijkt een benadering van het Nirwana: een eigen boekenlegger! Ik heb dat gevoel al bij mijn eigen visitekaartje, ik ben daar stapel op, maar dat is zo gewoontjes. Maar ga nu niet op de lauweren rusten, maar zet het goede werk voort!

  3. Hij is mooi geworden! Is het toeval dat je ze verloot op mijn verjaardag of is dat een wiskundige berekening gebaseerd op jaartallen, geboortedata en familierelaties? Enfin, ik houd me aanbevolen, dat snap je.

  4. Wat een leuk idee! En zo te zien zijn de boekenleggers nog vegetarisch ook, dus echt iets voor mij!
    Vroeger had je nog volle strippenkaarten, die als boekenlegger konden dienen. Nu moet ik het doen met de evt leeslintjes (altijd te weinig) en oude bonnetjes, die de neiging hebben in het boek te verdwijnen.

  5. Het is bijna uur U. Maar mijn computer met de statistische software is vorige week overleden, en ik kan er nog even niet bij. Daarom verander ik natuurlijk de regels – meer in de geest van Smeesters dan van Stapel trouwens. Stuur mij een e-mail naar mrooijer@gmail.com met je postadres en ik stuur je drie boekenleggers. En Hannie, de achterkant is ook vegetarisch.

  6. Ze zijn gearriveerd, die prachtige boekenleggers. Ze gaan hier een welbesteed leven krijgen in mijn kookboeken. Hartelijk bedankt, Mr Ooijer!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(verplicht)

(verplicht)